U kunt onze hele villa huren, deze bestaat uit:


Huis en appartement.

Tezamen geschikt voor 9 personen.
In het hoogseizoen alleen huis en appartement tesamen te huur.
In voor- en najaar huis en appartement afzonderlijk te huur.

Huis


U beschikt over een ruim ingericht huis van ongeveer 160m2 en is ideaal voor 6 personen. De huiskamer en keuken grenzen aan een groot overdekt terras met uitzicht op zee, de heuvels en zwembad. Hier is ook een buitenkeuken met koelkast, WC en buitendouche. Dit terras grenst direct aan het zwembad en de prachtige tuin. De indeling is als volgt:

• Grote woonkamer met zit- en eethoek, Nederlandse TV
• Grote complete keuken: afwasmachine, wasmachine, oven, eetbar
• 3 slaapkamers met 2 1-persoons bedden
• 2 luxe badkamers

Grote tuin met zwembad


Bij het huis heeft u volledige privé beschikking over een schitterende tuin, een voormalige amandelboomgaard, waarin diverse terrassen met zitjes. Het is echt een oase van rust, ver weg van het drukke massa toerisme. Bij het het huis heeft u een overdekt terras met eethoek en buitenkeuken. Of U kunt zich heerlijk ontspannen met een boek op de ligstoelen bij het zwembad Dit alles met een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels naar de zee. Voor wat verkoeling kunt U een verfrissende duik nemen in het zwembad dat in de tuin van de villa ligt.


appartement


U beschikt over een ruim ingericht appartement van ongeveer 60m2 en is ideaal voor 2 á 3 personen. Alle kamers kijken uit over de prachtige tuin. De indeling is als volgt:

• Woon en eetkamer met met ingebouwde keuken, Nederlandse TV
• Grote slaapkamer met 2 1-persoons bedden
• Kleine slaapkamer
• Luxe badkamer

Grote privÉ tuin


U heeft volledige privé beschikking over een schitterende tuin, een voormalige amandelboomgaard. Het is echt een oase van rust, ver weg van het drukke massa toerisme. Overschaduwd door druivenbladeren kunt U dineren op het terras. Of U kunt zich heerlijk ontspannen met een boek op de ligstoelen van het zonneterras. Dit alles met een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels naar de zee. Voor wat verkoeling kunt U een verfrissende duik nemen in het zwembad dat in de tuin van de villa ligt.

accomodatie