Schitterende natuur


Uw vakantie huis grenst direct aan een prachtig natuurgebied, waar U ongestoord uren kunt wandelen in de vrije natuur. U kunt dus gelijk uw wandelschoenen thuis aantrekken om op pad te gaan. Wij helpen U graag bij het uitstippelen van uw wandeling.

Strand


De lange zandstranden van Quarteira liggen op slechts 20 minuten rij afstand. Op de boulevard van deze populaire badplaats vindt U gezellige terrasjes en restaurants. Ook zijn vele andere stranden eenvoudig te bereiken. Zoals de wat rustiger gelegen stranden van Forte Novo of iets verder Praia da Marinha met schitterende rotsen langs de kust.

Faciliteiten


Uw vakantiehuis ligt op de heuveltop van de Monte Seco (Droge Berg). In het dorpje beneden vindt U een klein winkeltje op een kwartier loopafstand. Verder kunt U gebruik maken van alle andere faciliteiten en restaurants in Loulé. Dit is een mooi oud plaatsje waar een gezellige overdekte groenten- en vismarkt (monument) is. Op zaterdag wordt deze markt naar buiten uitgebreid en is er bovendien in Loulé ook een aantrekkelijke zigeunermarkt.

omgeving

 

algarve map omgeving