Reisinformatie

U kunt vanuit Nederland (of Duitsland en Belgie) direct op Faro vliegen. De vlucht duurt ongeveer 2 uur en 50 minuten. Vliegprijzen varieren afhankelijk van het seizoen en hoe ver van te voren U de vlucht boekt.

Vivenda Monte Elto ligt op circa 35 minuten autorijden vanaf het vliegveld Faro. Hier kunt U een auto huren. Wij raden aan dit van te voren te reserveren. Het is eenvoudig en vaak erg goedkoop om een auto te huren via de maatschappij bij wie u de vlucht heeft geboekt. Deze aanbiedingen zijn vaak het voordeligst en er wordt rekening gehouden met een eventuele vertraging van uw vlucht. Na uw definitieve bevestiging zullen wij u de gedetailleerde routebeschrijving zenden.

Vliegmaatschappijen:

  • Transavia vliegt vanaf Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven rechtstreeks op Faro.
  • TAP (Air Portugal) vliegt dagelijks vanaf Schiphol. Sommige vluchten gaan via Lissabon.
  • Air Berlin vliegt vanaf Schiphol en ook vanuit  een aantal Duitse steden zoals Münster, Dortmund, Düsseldorf, Keulen en Osnabruck (vlak bij Twente). Sommige vluchten hebben een tussenstop.
  • Ryanair vliegt vanaf Brussel (Belgie) en vanaf Weeze (vlak bij Düsseldorf en 20km ZO van Nijmegen)
  • Virgin Express vliegt vanaf Brussel.

Autoverhuurbedrijven:

U kunt de tarieven voor autohuur op deze websites vergelijken:
Easy Terra
Portugal Algarve Car Hire

Voor meer informatie over het vliegveld van Faro:
Faro Airport Guide

Heeft U nog vragen? Voor verdere inlichtingen kunt U contact met ons opnemen via email ellytom@vakantiehuis-algarve-portugal.nl of telefoon 00351 289 432974.