Huurvoorwaarden


Reserveren U kunt het appartement huren voor een willekeurige periode. Reserveringen per telefoon of e-mail. U kunt ook een optie nemen gedurende enkele dagen (maximaal 3) zodat u de gelegenheid heeft om een vlucht te regelen.

Betalen Vivenda Monte Elto vraagt een aanbetaling van 30% bij de boeking en het restant van de huursom uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode. Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode moet het gehele huurbedrag binnen een week worden overgemaakt. Door betaling wordt de reservering bevestigd.

Borg bedraagt € 250,-. Te betalen bij de laatste betaling. Zodra u ons huis en/of appartement zonder gebreken heeft verlaten, betalen wij u deze borg direct terug per bankoverschrijving.

Annuleren Mocht uw reis  niet door kunnen gaan, dan blijft het totale huurbedrag verschuldigd. Het is daarom raadzaam om een annuleringsverzekering voor uw reis af te sluiten, indien u geen doorlopende annuleringsverzekering heeft. 

Aankomst en vertrek Op de dag van aankomst is het appartement vanaf 13.00 uur beschikbaar. Graag horen wij van u, hoe laat u ongeveer denkt te arriveren zodat wij u kunnen ontvangen. Op de vertrekdag dient u de woning om 10.00 uur te hebben verlaten.

Schoonmaak Van u wordt verwacht dat u het appartement opgeruimd en bezemschoon achter laat. Het bedrag van de eindschoonmaak is hierop gebaseerd.